Η πανδημία του κορονοϊού έφερε σημαντικές προκλήσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Με ένα μεγάλο ποσοστό του εργατικού δυναμικού να υιοθετεί την εξ αποστάσεως εργασία, ο εξοπλισμός του οικιακού γραφείου μετατράπηκε σε πρώτη προτεραιότητα. Η Ναυτεμπορική αναγνώρισε γρήγορα αυτή την ανάγκη και προτείνει τα Lenovo ThinkPad ως την απάντηση στο πρόβλημα του remote working.

Στην εργασία εξ αποστάσεως καταλυτικό ρόλο παίζει η κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή, αρχής γενομένης από τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop). Είναι απαραίτητα τα υψηλής ποιότητας audio visual χαρακτηριστικά, η ασφάλεια στη χρήση και η δυνατότητα να είσαι συνεχώς διασυνδεδεμένος. Ο φορητός υπολογιστής πρέπει να είναι εύχρηστος, γρήγορος και να διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο εργαζόμενος για να τηλε-εργαστεί, να παραστεί σε τηλε-διασκέψεις.

H σειρά ThinkPad της Lenovo, του No1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, υπερέχουν σε Audio Visual χαρακτηριστικά, με μοντέλα που έχουν Dolby Visual, Dolby Audio & HDR οθόνες έως 4Κ ανάλυση, πολύ υψηλής φωτεινότητας που δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για παραγωγικές τηλεδιασκέψεις. Παράλληλα χάρη στα 4-far field ή dual-far-fiel microphone, τα ThinkPads, ανάλογα με την έκδοση, επιτυγχάνουν άριστη λήψη ήχου (έως 4 μέτρα και 360 μοίρες γύρω από τον φορητό υπολογιστή) γεγονός που επιτρέπει την τηλεδιάσκεψη, χωρίς τον περιορισμό του εργαζομένου μπροστά στον υπολογιστή του.

Διαβάστε περισσότερα στο naftemporiki.gr