Το New Technology Online παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του διευθύνοντα συμβούλου του Lenovo Data Center Group για την Νοτιοανατολική Ευρώπη Srdjan Vucicevic, ο οποίος παρουσίασε τις επιδόσεις του DCG σε εκπροσώπους του Τύπου.

Η Lenovo συνεχίσει να επενδύει σε προηγμένες λύσεις που σχεδιάζει και κατασκευάζει in-house προσφέροντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις ανά τον κόσμο να κάνουν την μετάβαση των data centers στο cloud με ταχύτερους ρυθμούς και διευκολύνοντας έτσι τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Οι τάσεις στην τεχνολογία που χρειάζεται να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις σήμερα όπως το ΙοΤ το 5G το Α.Ι είναι συνδεδεμένες με το cloud. Η Lenovo ορίζει το Hybrid Cloud που προσφέρει ως το ιδανικό μείγμα από νέες τεχνολογίες με απεριόριστες δυνατότητες ανάλογες με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε πελάτη παρέχοντας έτσι λύσεις που φέρνουν την καινοτομία.

«Συνοψίζοντας, το Data Center Group έχει μετασχηματιστεί. Το χαρτοφυλάκιο των data center προϊόντων μας διευρύνεται με μεγάλη ταχύτητα με βάση τα σχόλια των πελατών μας. Με μεγαλύτερη ομάδα σε Ελλάδα και Κύπρο, νέα προγράμματα και συνεργασίες αλλά και την ενδυνάμωση της διανομής μας, η Lenovo στοχεύει να αυξήσει την κερδοφορία της σε προϊόντα λύσεις και υπηρεσίες» δήλωσε ο Srdjan Vucicevic.