Τα laptop με περιστρεφόμενη οθόνη γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ φορητού υπολογιστή και tablet. Γι’ αυτό και αποτελούν ιδανική λύση για όσους ψάχνουν ευελιξία από τη συσκευή τους. Στο αφιέρωμά του σε convertible laptop, το περιοδικό Techpress Δεκεμβρίου 2019 ξεχώρισε δύο convertible laptop της Lenovo, τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια.

Είστε αναποφάσιστοι και δεν ξέρετε αν θέλετε ένα δυνατό laptop ή ένα βολικό tablet; Οι παρακάτω συσκευές σας βγάζουν από αυτά τα ψευτοδιλήμματα καθώς σας παρέχουν την τεχνολογική ευελιξία που χρειάζεστε αφού έχουν δυνατότητα ανάκλισης 360°.

Lenovo Yoga C740

Αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε ένα premium tablet και ένα αξιόλογο laptop; Η Lenovo σας απαλλάσσει από το δίλημμα με το ευέλικτο Yoga C740, καθώς η οθόνη του περιστρέφεται 360 μοίρες για να μετατρέπεται σε φορητό υπολογιστή ή σε ταμπλέτα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Lenovo Yoga 520

Η χαρακτηριστική ανθεκτική άρθρωση 360° των Yoga laptops της Lenovo επεκτείνει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τον φορητό υπολογιστή σας παντρεύοντάς τον με την τεχνολογία αφής της οθόνης.

Διαβάστε το αφιέρωμα του περιοδικού Techpress στα convertible laptop εδώ.