Η ένωση Greek Tech Media Association δημιούργησε τα βραβεία «Product of the Year 2019». Νικητής της κατηγορίας «Gaming Laptop της χρονιάς» αναδείχθηκε το Lenovo Legion Y740.

Η υποδειγματική ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με τις εξαιρετικές επιδόσεις για να προσφέρουν στον σύγχρονο gamer μια αξέχαστη εμπειρία. Αθόρυβη λειτουργία και αποδοτική απαγωγή της θερμότητας δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, παρά τις αυξημένες απαιτήσεις. Συνδυαζόμενο με τις RTX κάρτες γραφικών της NVIDIA και PCIe-NVME M2 SSD σύστημα αποθήκευσης πρόκειται για ένα πραγματικά πανίσχυρο laptop, που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, παρέχοντας την καλύτερη gaming εμπειρία αλλά και άλλων απαιτητικών «αποστολών».

Η ένωση Greek Tech Media Association ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019 με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στις κατηγορίες: Consumer Electronics, Imaging, Sound, TV, Smartphones & Mobile Tech, Gadgets & Tech Lifestyle, Internet & Services.

Στόχος της ένωσης είναι η ενδυνάμωση της αγοράς καταναλωτικών ηλεκτρονικών στην Ελλάδα και η ενίσχυση του ειδικού Τύπου τεχνολογίας, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει με συνέπεια και εγκυρότητα τον κλάδο της ειδικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα μέσα από δοκιμές, μετρήσεις και επαφή με την κορυφή της τεχνολογίας.

Για τον σκοπό αυτό η ένωση θέσπισε τα βραβεία «Product of the Year», ώστε να βραβεύονται κάθε έτος τα καλύτερα και πιο καταξιωμένα προϊόντα της χρονιάς. Τα προϊόντα επιλέχτηκαν αυστηρά μέσα από τις δοκιμές και την εκτενή αρθρογραφία των μέσων της ένωσης, ενώ ο νικητής προέκυψε κατόπιν ομόφωνης ψηφοφορίας όλων των εκπροσώπων της ένωσης.

Τα ιδρυτικά μέλη της ένωσης Greek Tech Media Association και οι εκπρόσωποί τους είναι: matrixlife.gr (Σάββας Καρέλης/Νίκος Οικονόμου), techmaniacs.gr (Δημήτρης Αμπράζης), in2mobile.gr (Κώστας Γλιατιώτης), vg24.gr (Παύλος Κρούστης), techgear.gr (Χρήστος Ελπίδης) και hxosplus.gr (Φώτιος Φωτιάδης).