Τους τελευταίους μήνες το θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα όλου του πλανήτη δεν είναι άλλο από το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού με τις αλλαγές που αυτό έχει επιφέρει στην καθημερινότητά μας, στον τρόπο που διασκεδάζουμε, ταξιδεύουμε, κυκλοφορούμε συναναστρεφόμαστε και πολύ περισσότερο στον τρόπο που εργαζόμαστε.

Σε αυτό ακριβώς τον ευαίσθητο τομέα, δηλαδή τα θέματα εργασίας από απόσταση σε συνδυασμό με την κυβερνοασφάλεια, επικεντρώθηκε η έρευνα που πραγματοποίησε η Lenovo θέλοντας να χαρτογραφήσει ουσιαστικά το τεχνολογικό επίπεδο των δραστηριοποιούμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα σήμερα.

Την έρευνα με τίτλο «Driving The Way Forward: Digital Transformation & Security in the Covid-19 era», για λογαριασμό της Lenovo, πραγματοποίησε η εταιρεία Focus Bari το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου 2020 ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στην έρευνα, η οποία διενεργήθηκε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 300 επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη και υπεύθυνοι για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής.

Διαβάστε τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας της Lenovo στο site της Ναυτεμπορικής >>