Στο περιοδικό Tech Channel Partner του Μαρτίου 2020 τα νέα προϊόντα της Lenovo με επεξεργαστές AMD Ryzen είναι στο επίκεντρο.

Η συνεργασία της Lenovo με την AMD έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δώσει μια ανάσα στην αγορά που ζητά επάρκεια, κορυφαία business συστήματα για κάθε χρήση από entry μέχρι high-end, ισχυρές επιδόσεις, πλούσια χαρακτηριστικά, ασφάλεια και διαχείριση επιπέδου enterprise σε όλα τα προϊόντα.

Η νέα γενιά των επεξεργαστών Ryzen 4000 της AMD είναι κάτι που ανέμενε ολόκληρη η αγορά. Και αυτό, όχι μόνο διότι πρόκειται για μια σειρά ισχυρών, αξιόπιστων, ασφαλών και προηγμένων τεχνολογικά computing platforms – είναι οι πρώτοι επεξεργαστές στα 7nm – αλλά διότι με την κίνηση αυτή, η AMD κάνει ίσως το πιο δυναμικό come back της ιστορίας της. Όπως ανακοίνωσαν τα στελέχη της εταιρείας, από το 2020, η AMD σκοπεύει να βρίσκεται παντού και αντίθετα με τον ανταγωνισμό της όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά εγγυάται τη διαθεσιμότητα των επεξεργαστών της, εξασφαλίζοντας ότι οι OEMs θα καταφέρνουν να τηρούν τις προθεσμίες στις παραγγελίες τους. Ειδικά αυτή την περίοδο, αυτό αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Βρείτε το πλήρες αφιέρωμα εδώ, στη σελίδα 13 του τεύχους 85 του Tech Channel Partner.