Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 η Lenovo Hellas μας κάλεσε να φανταστούμε πώς θα είναι το κοντινό μέλλον της καθημερινότητάς μας, της εργασίας, της επικοινωνίας και της διασκέδασης με τη βοήθεια των καινοτόμων συσκευών και τεχνολογιών της εταιρείας.  Φέτος, η εκδήλωση Imagine είχε περισσότερη φαντασία από κάθε άλλη φορά, διότι πραγματοποιήθηκε και αυτή, όπως και τόσες άλλες, εικονικά. Αξίζει ωστόσο να τονίσουμε ότι η Lenovo αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ακριβώς αυτό το γεγονός για να παρουσιάσει στις οθόνες μας πώς απαντά σε συγκεκριμένες «βγαλμένες μέσα από τη ζωή» καταστάσεις με τη συμβολή του Γιώργου Χατζηπαύλου και πέντε ακόμα standup κωμικών.

Ο γενικός διευθυντής της Lenovo Ελλάδας και Κύπρου, Παναγιώτης Μακρυνιώτης άνοιξε την ψηφιακή συνάντηση της Lenovo με την παρουσίαση των βασικών στοιχείων της έρευνας με τίτλο «Driving The Way Forward: Digital Transformation & Security in the Covid-19 era».

Στο Lenovo Imagine 2020 παρουσιάστηκαν επίσης οι τελευταίες τάσεις της αγοράς στα επαγγελματικά συστήματα, καθώς και νέες τεχνολογίες που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές σε κάθε τους βήμα.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του μεγάλου online event της Lenovo στο Biztech.gr