Η ανανεωμένη γκάμα ThinkPad X1 παρουσιάστηκε αναλυτικά από το περιοδικό New Technology Online. Στο τεύχος Ιανουαρίου, το περιοδικό αναλύει όλες τις επιλογές που προσφέρονται από τη Lenovo στη σειρά ThinkPad X1, και αναδεικνύει τους χρήστες στους οποίος ταιριάζει κάθε τύπος laptop.

Η ανανεωμένη σειρά ThinkPad X1 δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά ένα laptop, αλλά σε χρήστες υψηλών απαιτήσεων που ψάχνουν τον ιδανικό ψηφιακό τους συνεργάτη.

Η οικογένεια ThinkPad X1 εκτός από σύμβολο status, αποτελεί μια σειρά προϊόντων IT που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, Η σχεδόν… ψυχαναγκαστική εμμονή στη λεπτομέρεια, η θρησκευτική ευλάβεια γύρω από την ασφάλεια και η «σαδιστική» απαίτηση νια ύψιστες αντοχές στην κακομεταχείριση, σφυρηλατούν υπολογιστές ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε σενάριο χρήσης. Ταυτόχρονα, το premium design της σειράς X1 αποδεικνύει πως η αίσθηση της πολυτέλειας δεν χρειάζεται να υπομένει έναν εύθραυστο χαρακτήρα καθώς χρησιμοποιούνται υλικά κατασκευής ανθεκτικά σε κακουχίες που κανείς δεν θα τολμούσε να υποβάλει το laptop του.