Τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε server υπογραμμίζει το περιοδικό InfoCom στο τεύχος Φεβρουαρίου 2020. Στο αφιέρωμά του αναδεικνύει τις λύσεις της Lenovo και τους λόγους που μία επιχείρηση αξίζει να επενδύσει σε αυτές.

Όταν στήνεται μία επιχείρηση, ανεξάρτητα από πόσο μικρή ή μεγάλη είναι, το μεγαλύτερο λάθος που μπορούν να κάνουν τα στελέχη της, είναι να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους μόνο με απλούς υπολογιστές. Αυτή η πρακτική μειώνει μεν το λειτουργικό κόστος, αλλά μακροπρόθεσμα είναι τόσο επιζήμιο που δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από μία κακή απόφαση.

Πρόκειται για ένα λάθος που κάνουν ακόμα και εταιρείες με έτη παρουσίας στην αγορά. Τα δεδομένα οικονομικών μισθοδοσίας πελατολογίου κτλ., πρέπει να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που θα εγγυάται τόσο την ακεραιότητα τους, όσο και την ασφάλειά τους. Δηλαδή είναι απαραίτητος ένα server και όχι ένα απλό client PC με server software.

Η γκάμα ThinkSystem της Lenovo είναι εξαιρετικά scalable και περιλαμβάνει πλήρως customizable μοντέλα για κάθε ανάγκη και για κάθε budget, ενώ παράλληλα είναι και ενεργειακά αποδοτικά, διατηρώντας το λειτουργικό κόστος σε χαμηλό επίπεδο.

Διαβάστε την πλήρη παρουσίαση των λύσεων Lenovo ThinkSystem Server στις σελίδες 16-17 του τεύχους Φεβρουαρίου του περιοδικού Infocom.