07/03/2025
7/3/2025

Η Lenovo ανακοίνωσε ότι βάσει των αποτελεσμάτων της IDC για το 2024, βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση στα συνολικά αποτελέσματα της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, η Lenovo κατέλαβε την πρώτη θέση στις αγορές Ελλάδας και Κύπρου με μερίδιο 25,6% στα συνολικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα βρέθηκε στην κορυφή τόσο στα consumer προϊόντα με μερίδιο 26,2%, αλλά και στα commercial προϊόντα που απευθύνονται στον δημόσιο τομέα, όπου κατέγραψε για άλλη μία χρονιά το εντυπωσιακό ποσοστό του 37,6%, διατηρώντας την πρώτη θέση.

Σχετικά με τα αποτελέσματα, o διευθύνων σύμβουλος της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, Παναγιώτης Μακρυνιώτης, δήλωσε: “Για άλλη μία χρονιά, η Lenovo κατακτά την κορυφή, μια διάκριση που αντικατοπτρίζει τη σταθερή μας δέσμευση στην καινοτομία, την αριστεία και – πάνω απ’ όλα – την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι η δύναμή μας και το κίνητρο που μας ωθεί να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εξαιρετική ομάδα της Lenovo. Η δημιουργικότητα, η αφοσίωση και το πάθος τους αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Μαζί, δεν πετυχαίνουμε απλώς στόχους – διαμορφώνουμε το μέλλον, χτίζοντας μια τεχνολογία πιο έξυπνη, πιο ανθρώπινη, πιο καινοτόμα. Στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας, με την επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης, παραμένουμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας: να πρωτοπορούμε, να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες και να σχεδιάζουμε το αύριο. Το ταξίδι συνεχίζεται, και τα καλύτερα έρχονται”!