01/12/2021
26/11/2021

Το 23ο InfoCom World πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή, ήταν θα λέγαμε, ένα «phygital» event όπου παραβρισκόμενοι και ομιλητές συμμετείχαν τόσο διά ζώσης, όσο και εικονικά. Το θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν «Recharging Greece: Revolution of the Evolution» και η Lenovo έδωσε το δυναμικό παρών ως χρυσός χορηγός.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Νίκος Δημητρόπουλος Mid-Market Sales Account Manager της Lenovo παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τις προηγμένες λύσεις της προκειμένου να συμβάλουν στην ψηφιακή ασφάλεια και την πράσινη ανάπτυξη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις της Lenovo παγκοσμίως που την καθιστούν leader και στο κομμάτι της βιωσιμότητας. Μάλιστα, η εταιρεία έχει δεσμευθεί τα επόμενα δέκα χρόνια να μειώσει τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου στο μισό.

H Lenovo με συγκεκριμένες υπηρεσίες προσφέρει στις επιχειρήσεις ευκαιρίες βιωσιμότητας προς την πράσινη ανάπτυξη, όπως τα προγράμματα Asset Recovery Service και CO2 Offset Services. Με το πρώτο ανακτάται και ανακυκλώνεται παλαιός εξοπλισμός, ενώ με το δεύτερο δίνεται η δυνατότητα στην επιχείρηση να γνωρίζει επακριβώς τις επιπτώσεις στο περιβάλλον που έχουν οι συσκευές που χρησιμοποιεί.

Ένας άλλος πολύ σημαντικός πυλώνας, ειδικά αυτή την εποχή του γρήγορου ψηφιακού μετασχηματισμού, στον οποίο η Lenovo πρωτοπορεί είναι το security. Το ThinkShield είναι μια ολιστική πλατφόρμα προστασίας που ασφαλίζει δεδομένα, ψηφιακή ταυτότητα, online χρήση και συσκευή σε επίπεδο hardware και software.

Δείτε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα ομιλία του Νίκου Δημητρακόπουλου στο πλαίσιο του 23ου  InfoCom World εδώ: