Η νέα καμπάνια της Lenovo βρίσκεται ήδη στον “αέρα” και έρχεται να αναδείξει την αλληλεγγύη, τη φιλία και τους δεσμούς αγάπης που έχουμε ως άνθρωποι – δεσμοί που σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, θα πρέπει να αναδεικνύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Έχοντας παρατηρήσει ότι κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, κόβονται τα περισσότερα “μονά” εισιτήρια στους κινηματογράφους, η Lenovo βοηθά στο να μην αφήσουμε κανέναν αγαπημένο μας μόνο του.

Με το σύνθημα #KanenasMonos μάς προτρέπει όλους να έρθουμε κοντά σε αυτές τις γιορτές με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο βρισκ΄όμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας, η Lenovo βοηθά στο να τους έρθουμε πιο κοντά, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video με τον Νικόλα!

Παράλληλα, μέσω ειδικού διαγωνισμού της καμπάνιας #KanenasMonos στα Social Media της Lenovo Greece (μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook εδώ, αλλά και στο Instagram εδώ), η Lenovo δίνει σε έναν μεγάλο τυχερό, 1.000 Ευρώ σε μετρητά ώστε να ΄έρθει κοντά με φίλους, συγγενείς και αγαπημένους αυτές τις γιορτές.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν…
#KanenasMonos