Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 η παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου βρέθηκε στα studio του Mad ως καλεσμένη της καθημερινής εκπομπής Talk to Mad. Η Ελληνίδα κολυμβήτρια, την οποία η Lenovo στηρίζει μέσω χορηγικής συνεργασίας, συνομίλησε με την Ilenia Williams και τον Νίκο Μάντζο. Η συζήτησή τους αφορούσε πάρα πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως η εμπειρία της Αλεξάνδρας από τους παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, η ζωή της πριν διαγνωστεί με το σύνδρομο Stiff Person και οι μελλοντικοί της στόχοι, μεταξύ άλλων.

Σημαντικό συστατικό της επιτυχίας για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ήταν και η στήριξη της Lenovo. «Έχουν αλλάξει πραγματικά πολλά γιατί κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν σε μένα. Μπορούσε να μην είχε αλλάξει τίποτα και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τη Lenovo γι’ αυτό, που πίστεψε στη δική μου δύναμη. Όταν πήγα και τους παρουσίασα το δικό μου βιογραφικό δεν έκλεισε η πόρτα […] Εδωπέρα είχα μία άλλη αντιμετώπιση, το ότι ‘δεν μας νοιάζει το πως θα τα πας, θέλουμε απλά να το διασκεδάσεις και πίστεψέ με, ότι θα φέρεις και αποτέλεσμα’», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή έκλεισε με ένα αισιόδοξο μήνυμα της Αλεξάνδρας σε όλους, το οποίο αποτελεί και motto της. «Γίνετε το δικός σας #1 champion, για τους δικούς σας λόγους, και μη βάζετε όρια στα όνειρά σας» προτρέπει η χάλκινη παραολυμπιονίκης του Τόκιο!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου στην εκπομπή Talk to Mad.