Χιλιάδες οικογένειες σήμερα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα και να αποκτήσουν τεχνολογικό εξοπλισμό για τα παιδιά τους. Μέσω του voucher του προγράμματος περισσότεροι από 550.000 νέοι θα αποκτήσουν laptop, tablet ή desktop σε οικονομικότερη τιμή. Σαν αποτέλεσμα, η πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση είναι προσιτή από όλους και η εκπαίδευση επιταχύνει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Τα προϊόντα της Lenovo, του νούμερο ένα κατασκευαστή προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, είναι έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες γονιών, μαθητών και φοιτητών, και αυτό το αναγνωρίζει και το CNN.gr, όπως δείχνει το εκτενές άρθρο που δημοσίευσε για την Ψηφιακή Μέριμνα.

«Αρχικά, αυτός που πρόκειται να επιλέξει, πρέπει να στραφεί σε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή υπολογιστικών συσκευών, ο οποίος προσφέρει μία ευρεία γκάμα από tablet και laptop, όπως για παράδειγμα η Lenovo, ο Νο1 κατασκευαστής υπολογιστών στον κόσμο. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξει μια συσκευή tablet ή laptop ιδανική για την τηλεκπαίδευση, τη συγγραφή εργασιών και γενικότερα τις τεχνολογικές ανάγκες φοιτητών και μαθητών» γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο της ιστοσελίδας.

Στο αναλυτικό άρθρο του CNN.gr μαθαίνουμε, ακόμα, τα πάντα για το πρόγραμμα, από τους στόχους του μέχρι τη διαδικασία υποβολής της σχετικής αίτησης, ενώ η συντακτική ομάδα της ενημερωτικής ιστοσελίδας ξεχώρισε, επίσης, μία σειρά από συσκευές που ταιριάζουν σε φοιτητές και μαθητές σήμερα. Από τη μεγάλη ποικιλία laptop της Lenovo, το CNN.gr ξεχώρισε τα IdeaPad 3 και IdeaPad 1, ενώ τα Tab M10 HD και Tab M10 FHD Plus είναι τα tablet που αναδεικνύει ως τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία το ίδιο άρθρο.

Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό του CNN.gr για την Ψηφιακή Μέριμνα εδώ.