11/03/2022
10/03/2022

Η Formula 1 και η Lenovo ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Lenovo είναι επίσημος συνεργάτης ενόψει της επερχόμενης σεζόν του 2022. Η πολυετής συμφωνία θα δει την τεχνολογία αιχμής της Lenovo να χρησιμοποιείται σε όλες τις λειτουργίες της Formula 1 καθώς συνεχίζει να φέρνει το υψηλότερο επίπεδο αγώνων και ψυχαγωγίας στην παγκόσμια βάση των θαυμαστών της. Ως παγκόσμιοι ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους, η Formula 1 και η Lenovo θέλουν να ξεπεράσουν τα όρια του δυνατού όταν συνδυάζουν τον αθλητισμό με την προηγμένη τεχνολογία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η τεχνολογία της Lenovo θα χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο τον οργανισμό της Formula 1, τόσο στην έδρα όσο και στους αγώνες. Οι συσκευές της Lenovo, καθώς και οι λύσεις υπολογιστών υψηλής απόδοσης και servers θα ενσωματώνονται όλο και περισσότερο σε όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Από την εκτέλεση τοπικών πανίσχυρων λύσεων συλλογής δεδομένων έως την παραγωγή περιεχομένου υψηλότερης ποιότητας και την υποστήριξη εφαρμογών μεταδόσεων, η συνεργασία Formula 1 και Lenovo θα έχει ως αποτέλεσμα κορυφαία εμπειρία για τους θαυμαστές του είδους.

Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει την παγκόσμια προβολή της Lenovo, αναδεικνύοντας τις δυνατότητές της σε παγκόσμια κλίμακα και ενσωματώνοντας κορυφαία τεχνολογία στην καρδιά της Formula 1. Η εταιρεία, σκοπεύει να αξιοποιήσει την εκτεταμένη επιλογή premium hardware καθώς και την καινοτόμο τεχνολογία επόμενης γενιάς, όπως π. επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, καθώς η F1 συνεχίζει να συνδέει τους θαυμαστές με το άθλημα με νέους και πιο συναρπαστικούς τρόπους.

Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, δήλωσε:

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν, είναι συναρπαστικό να καλωσορίζουμε τη Lenovo στην ομάδα και να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία. Όπως όλα στη Formula 1, η ακρίβεια και η λεπτομέρεια είναι το παν, και η Lenovo θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής της εμπειρίας και των καινοτόμων τεχνολογιών στις λειτουργίες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι θαυμαστές μας περιμένουν το καλύτερο από ό,τι κάνουμε και η Lenovo είναι ο τέλειος συνεργάτης όσον αφορά τις premium συσκευές της. Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή του αθλήματός μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εμπειρία υψηλής ποιότητας στους αφοσιωμένους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο».

Ο Yang Yuanqing, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo, δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τη νέα παγκόσμια συνεργασία μας με τη Formula 1, τον πιο διάσημο θεσμό μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, για να προσελκύσουμε μισό δισεκατομμύριο θαυμαστές με συναρπαστικές, καινοτόμες εμπειρίες. Αυτή η συνεργασία βασίζεται στο κοινό μας πάθος για την καινοτομία, τις επιδόσεις και το πνεύμα της νίκης. Μαζί η Lenovo και η Formula 1 θα ωθήσουν τα όρια της τεχνολογίας για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός ταχύτερου, πιο έξυπνου και πιο βιώσιμου μέλλοντος».

Ο Luca Rossi, Πρόεδρος του Intelligent Devices Group, Lenovo, δήλωσε:

«Η συνεργασία με τη Formula 1 για την ανάπτυξη των πιο έξυπνων λύσεων της Lenovo σε ολόκληρο τον οργανισμό, από τις βασικές λειτουργίες έως τον εκπληκτικό ενθουσιασμό του Grand Prix, θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όρια του δυνατού και να μεταμορφώσουμε την αγωνιστική εμπειρία. Η Formula 1 επικεντρώνεται στον ψηφιακό της μετασχηματισμό και συνεχίζει να εκπλήσσει και να ευχαριστεί τους θαυμαστές της. Το χαρτοφυλάκιο υλικού, υπηρεσιών και λύσεων της Lenovo θα είναι το κλειδί για να βοηθήσει τη Formula 1 να δημιουργήσει νέους τρόπους για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να βιώσουν τις ίδιες συγκινήσεις που θα ζούσαν και μέσα στην πίστα».