Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ξεκίνησε και δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες οικογένειες να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό των παιδιών. Μέσω αυτού θα επιδοτηθεί η απόκτηση laptop, tablet ή σταθερού υπολογιστή σε περισσότερους από 550.000 νέους 4 έως 24 ετών. Στόχος του προγράμματος είναι η απρόσκοπτη πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση από όλους τους φοιτητές και μαθητές, και η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της εκπαίδευσης. Για το σκοπό αυτό, στους δικαιούχους θα χορηγηθεί επιταγή (voucher) αξίας 200€.

Η Lenovo, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμμετέχει στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα. Στα συνεργαζόμενα καταστήματα θα βρείτε μία ευρεία γκάμα από επιλογές σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες που προβλέπονται από το πρόγραμμα. Όποιες κι αν είναι οι τεχνολογικές ανάγκες φοιτητών και μαθητών σήμερα, τα μηχανήματα της Lenovo είναι έτοιμα να τις καλύψουν.

Για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η διαδικασία επιλογής συσκευής, αλλά και για να σας λυθούν όλες οι απορίες γύρω από το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα, επισκεφθείτε την ειδική σελίδα που έχουμε δημιουργήσει. Εκεί θα βρείτε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα, μερικές από τις καλύτερες επιλογές συσκευών και ένα βίντεο-παρουσίαση από τους «3 στον αέρα», οι οποίοι μας μιλούν για τα Lenovo laptop και tablet που δοκίμασαν και προτείνουν.