Τους τελευταίους μήνες η τηλεργασία έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας και η ανάγκη για ταχύτερα βήματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό έχει γίνει πιο φανερή από ποτέ. Πού ακριβώς βρίσκονται οι ελληνικές επιχειρήσεις σε αυτό το πεδίο; Έχουν αλλάξει μετά την πανδημία και πόσο; Και ποια βήματα μένει να κάνουν; Απαντήσεις στα ερωτήματα μας δίνει μεγάλη έρευνα της Lenovo – η πρώτη που εστιάζει στην Ελλάδα σχετικά με το θέμα της τηλεργασίας, των υποδομών και της κυβερνοασφάλειας και χαρτογραφεί το τεχνολογικό επίπεδο των εταιρειών στη χώρα.

Η έρευνα «Driving The Way Forward: Digital Transformation & Security in the Covid-19 era» πραγματοποιήθηκε το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου από την Focus Bari για λογαριασμό της Lenovo και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σε αυτήν συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη και υπεύθυνοι για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής από αντιπροσωπευτικό δείγμα 300 επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Τα πολύ ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά ευρήματα της έρευνας «Driving The Way Forward: Digital Transformation & Security in the Covid-19 era» παρουσιάζεται αναλυτικά η «Καθημερινή» στην online έκδοσή της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο της Καθημερινής για την έρευνα της Lenovo στο kathimerini.gr