Σε ένα ακόμα επεισόδιο, οι «3 στον αέρα» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα laptop της Lenovo. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν τα Lenovo IdeaPad, τα οποία είναι η ιδανική λύση για την επιστροφή στο σχολείο και το πανεπιστήμιο. Οι Δημήτρης Μαλλάς, Κωνσταντίνος Σκιαδάς και Τίμος Κουρεμένος δοκίμασαν τα IdeaPad Flex 5, IdeaPad 5 και IdeaPad Gaming 3 αντίστοιχα, και μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Μαλλάς, ο οποίος επισήμανε τη μεγάλη χρησιμότητα που προσφέρει ο σχεδιασμός 360° που προσφέρει το Lenovo IdeaPad Flex 5. Σε συνδυασμό με το πενάκι που περιλαμβάνεται στο πακέτο, η συσκευή ενδείκνυται τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία.

Τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Σκιαδάς, στα χέρια του οποίου βρέθηκε το Lenovo IdeaPad 5. Η πλήρως μεταλλική κατασκευή, η IPS οθόνη 14″ και το ποιοτικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ήταν τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισε.

Ο Τίμος Κουρεμένος, με τη σειρά του, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πολύ ισχυρό Lenovo IdeaPad Gaming 3. Με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia, είναι ικανό να υποστηρίξει όχι μόνο εργασία και ψυχαγωγία, αλλά και gaming. Αυτό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε φοιτητές που ψάχνουν ένα δυνατό laptop για τη σχολή, αλλά, και ένα μηχάνημα για να «τρέξουν» όλα τα τελευταία παιχνίδια.

Τα μοντέλα της σειράς IdeaPad κυκλοφορούν σε εκδόσεις με Intel και AMD επεξεργαστές, ενώ όλα εξοπλίζονται με δίσκους SSD. Οι «3 στον αέρα» δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην εγγύηση 2 ετών Pick Up & Return που συνοδεύει τα μηχανήματα.

Παρακολούθησε τον πλήρη σχολιασμό τους για τα Lenovo IdeaPad laptop στο βίντεο που ακολουθεί: