Κατά τη διάρκεια του Lenovo Imagine 2020 γνωρίσαμε τα νεότερα ThinkPad laptop. Το ThinkPad X1 Nano και το ThinkPad X1 Fold χαράζουν ένα νέο δρόμο στον κόσμο των φορητών υπολογιστών. Το γεγονός αυτό αναγνώρισε και το Oneman.gr, το οποίο φιλοξενεί ένα εκτενές αφιέρωμα στα δύο επαναστατικά Lenovo laptop που «έρχονται από το μέλλον για να αλλάξουν το παρόν»

Το μέλλον θέλει ταχύτητα αλλά και άνεση, ασφάλεια αλλά και ανοιχτό πνεύμα, που να μην πηγαίνει κόντρα στον πυρήνα της δημιουργικότητας προς χάριν του σίγουρου. Ένα ανοιχτό πνεύμα, μία ματιά στον κόσμο και στις αλλαγές, στον μέλλον που όχι μόνο δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά να εύχεσαι να μην αργήσει άλλο, να έρθει εδώ και τώρα.

Στην ψηφιακή εκδήλωση ‘Lenovo Imagine’ πήραμε μία μικρή γεύση απ’ το μέλλον. Απ’ τις ανάγκες του και την ικανοποίησή τους. Ανάγκες όπως είναι η τηλεργασία και τα υβριδικά μοντέλα εργασίας και ικανοποίηση όπως αυτήν που προσφέρουν τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Δύο προϊόντα μοναδικά, που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε αλλά και διασκεδάζουμε. Ειδικά τις ημέρες της απόστασης και του lockdown, το τρίτο κομμάτι της εμπειρίας μοιάζει πιο επιτακτικό από ποτέ. Ο λόγος, λοιπόν, για το ThinkPad X1 Nano, το πιο ελαφρύ ThinkPad που κατασκευάστηκε ποτέ, αλλά και για το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold.

Διαβάστε περισσότερα για τα νέα ThinkPad στο αναλυτικό άρθρο του Oneman.gr