Πρόσφατα η Lenovo Hellas μας προσκάλεσε σε μία ψηφιακή εκδήλωση που στόχο είχε να μας δώσει μία ρεαλιστική πρώτη γεύση της μελλοντικής μας καθημερινότητας σε επίπεδο εργασίας, επικοινωνίας και διασκέδασης χρησιμοποιώντας τις συσκευές και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας. 

Όπως επισημαίνει στη δημοσίευσή της η Ναυτεμπορική, ουσιαστικά, στην ψηφιακή εκδήλωση Lenovo Imagine παρουσιάστηκε το σύνολο των τελευταίων τάσεων της αγοράς σε επίπεδο επαγγελματικών συστημάτων αλλά και οι νέες εκείνες τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν ακριβώς για να υποστηριχθούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και βέβαια μεμονωμένοι χρήστες.

Συμπαραστάτες στην εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Χατζηπαύλου και πέντε ακόμα  stand-up κωμικοί που “οπτικοποίησαν” καθημερινές καταστάσεις, “βγαλμένες από τη ζωή” όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, με την μορφή διασκεδαστικών σκετς. Με αυτόν τον απλό και εξαιρετικά κατανοητό τρόπο είδαμε πώς η τεχνολογία της Lenovo μπορεί να πάρει θέση στην καθημερινότητά μας και να μας επιτρέψει να είμαστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, προσαρμοζόμενοι σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής>>