Οι τάσεις της αγοράς, τα αποτελέσματα της έρευνας Driving the Way Forward και πρωτοπόρες συσκευές που αλλάζουν τα δεδομένα ήταν τα βασικά συστατικά του Lenovo Imagine 2020. Το digital event συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των tech fans, δημοσιογράφων και επαγγελματιών διαφόρων τομέων. Το in.gr έδωσε κι αυτό το «παρών» και δημιούργησε ένα αναλυτικό άρθρο για την εκδήλωση.

Σε μία μοναδική ψηφιακή εκδήλωση, η Lenovo Hellas μας κάλεσε να φανταστούμε πώς θα είναι το κοντινό μέλλον της καθημερινότητάς μας, στην εργασία, την επικοινωνία και την διασκέδαση, με τη βοήθεια των καινοτόμων συσκευών και τεχνολογιών της εταιρείας

Στο Lenovo Imagine παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς στα επαγγελματικά συστήματα, καθώς και νέες τεχνολογίες που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές άψογα σε κάθε τους βήμα.

Η ομάδα του in.gr δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και τα διασκεδαστικά σκετσάκια με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χατζηπαύλου και 5 ακόμα stand-up κωμικούς. Μέσω των σύντομων σκετς, η Lenovo παρουσίασε τον τρόπο που η τεχνολογία ενσωματώνεται στην καθημερινότητα των χρηστών και τους βοηθά να είναι παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και να προσαρμόζονται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα!

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο του in.gr εδώ