Τα νέα gaming laptop και desktop της σειράς Legion της Lenovo είναι εδώ! Οι «3 στον αέρα» έχουν δοκιμάσει ήδη τρία από τα μοντέλα της σειράς και ετοίμασαν ένα βίντεο για να μας μιλήσουν για αυτά. Τόσο ο… «άμπαλος» Δημήτρης Μαλλάς, όπως αυτοχαρακτηρίστηκε ο ίδιος , όσο και οι… μπαρουτοκαπνισμένοι gamers Κωνσταντίνος Σκιαδάς και Τίμος Κουρεμένος είδαν εμπράκτως πως μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο στη gaming εμπειρία τους με τα νέα Legion.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρη Μαλλάς, ο οποίος είχε στην κατοχή του το 17άρι Lenovo Legion 5. Παρότι το 17άρι ακούγεται μεγάλο, το Legion 5 μοιάζει περισσότερο με 15άρι, ενώ η σχεδίασή του δεν προδίδει ότι πρόκειται για gaming μηχάνημα. Το Legion 5 έρχεται με τους κορυφαίους AMD Ryzen 4000H επεξεργαστές, κάρτα γραφικών RTX 2060 και μνήμη RAM έως 16GB. Με οθόνη που καλύπτει το 100% του φάσματος sRGB θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για δημιουργικά tasks.

Από τον πιο «stealth» σχεδιασμό του Lenovo Legion 5 περνάμε τώρα στο Lenovo Legion 7i 15 ιντσών που δοκίμασε ο Κωνσταντίνος Σκιαδάς. Ο RGB φωτισμός στο λογότυπο, το πληκτρολόγιο και περιμετρικά στο σώμα της συσκευής δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το σκοπό αυτού του laptop. Το Lenovo Legion 7i είναι εδώ για να προσφέρει gaming στο maximum, κάτι το οποίο γίνεται ακόμα πιο εμφανές από τα specs του. Το Legion 7i μπορεί να εξοπλιστεί μέχρι και με Intel Core i9, 32GB RAM και RTX 2080 Max-Q GPU.

Δεν είναι λίγοι οι gamers που προτιμούν τα desktop αντί για τα laptop όμως. Γι’ αυτό η Lenovo δημιούργησε το Legion Tower 7i το οποίο τέσταρε ο Τίμος Κουρεμένος. Με επεξεργαστή Intel Core i7 10th Gen, κάρτα γραφικών Nvidia RTX 2070 Super και 16GB RAM μπορεί να ανταποκριθεί με ευκολία ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια σήμερα. Συνδυάζοντας το desktop και με κορυφαία περιφερειακά όπως το μηχανικό πληκτρολόγιο Legion K500, το gaming mouse Legion M500 και την ultra-wide οθόνη Lenovo G34 με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, το gaming γίνεται ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση των νέων Lenovo Legion από τους των «3 στον αέρα» στο βίντεο που ακολουθεί: