13/05/2021

Η Lenovo, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενθάρρυνση, συνεισφορά και υποστήριξη των νέων στην τεχνολογία, συμμετέχει ως χρυσός χορηγός αλλά και στο πρόγραμμα ομιλιών του φοιτητικού συνεδρίου Shape The Future 2021, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί online, μέσω Zoom, Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Μαΐου. 

Το Shape The Future είναι ένα φοιτητικό, εθελοντικό και μη κερδοσκοπικό event με στόχο την συζήτηση για τις εξελίξεις του  τεχνολογικού και οικονομικού χώρου του μέλλοντος. Το event έγινε για πρώτη φορά το 2019, όπου και τότε η Lenovo συμμετείχε υποστηρικτικά. Το 2020 το event δεν πραγματοποιήθηκε καθώς συνέπεσε με την έξαρση της πανδημίας. Φέτος, όμως, το Shape The Future επιστρέφει δυναμικά και online. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας, έναν φοιτητικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

Στο πρόγραμμα συμμετέχει, από πλευράς Lenovo, ο Νίκος Δημητρόπουλος, Mid-Market Sales Manager Ελλάδας και Κύπρου για τη Lenovo, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία – στις 16 Μαΐου, 13:30 – 14:00 – με τίτλο “Ο ψηφιακός σου κόσμος πιο ασφαλής από ποτέ”. Στην ομιλία του ο κος Δημητρόπουλος θα μας ενημερώσει για τους κινδύνους της ψηφιακής εποχής και πώς οι σύγχρονες συσκευές & τεχνολογίες μπορούν να μας προστατεύσουν στον ψηφιακό κόσμο.  

Κατά τη διάρκεια του event θα πραγματοποιηθούν πολλές ενδιαφέρουσες ομιλίες γύρω από την καινοτομία και την οικονομία στον κόσμο της τεχνολογίας, με θεματικές όπως το digital marketing και οι startups. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δηλώσετε συμμετοχή στο event εδώ και να παρακολουθήσετε όσο περισσότερες μπορείτε (και φυσικά και την δική μας ? ). 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Shape The Future https://shapethefuture.gr/ ή την σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook https://www.facebook.com/Shape-The-Future-415057915933570/.