02/07/2020
Lenovo-Tablets-featured

Μικρό ή μεγάλο tablet; Για το παιδί ή για τη δουλειά; Με σύνδεση 4G ή μόνο Wi-Fi; Όποια κι αν είναι η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, η λύση που σας παρέχει ό,τι ζητάτε είναι μία: τα tablet της Lenovo. Οι ανάγκες κάθε χρήστη είναι πολλές και διαφορετικές, γι’ αυτό η οικογένεια των Lenovo tablets έχει συσκευές που τις καλύπτουν όλες.

Πέρα από την πλήρη γκάμα tablets όμως, οι συσκευές της Lenovo έχουν ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο δεν είναι δεδομένο για όλους τους κατασκευαστές. Τα Android tablets της Lenovo ενσωματώνουν και υποστηρίζουν πλήρως τα Google Play Services. Αυτό σημαίνει πως, από την πρώτη στιγμή, η συσκευή έχει προεγκατεστημένα όλα τα apps τα οποία χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως το Google Maps, το YouTube και το Gmail.

Σκεφτείτε το από την ανάποδη, για να δείτε πόσο σημαντικό είναι να έχετε την πλήρη εμπειρία Android στο tablet σας. Χωρίς Play Services, και άρα χωρίς Play Store, θα χάσετε την πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο από εφαρμογές, τόσο της Google όσο και τρίτων. Έτσι, για να ολοκληρώσετε το set up ενός νέου tablet το οποίο έρχεται χωρίς τις υπηρεσίες Google θα πρέπει να σπαταλήσετε πολύ χρόνο αναζητώντας συμβατά apps. Το πρόβλημα αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει κάθε φορά που θέλετε να βρείτε ένα νέο παιχνίδι ή εφαρμογή. Πρακτικά, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με μία υποδεέστερη εμπειρία χρήσης αν το tablet σας δεν υποστηρίζει Google Play Services.

Ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι η ασφάλεια. Τα apps από το Google Play Store είναι ελεγχόμενα για απειλές, κάτι που δεν μπορούν να σας εξασφαλίσουν τα εναλλακτικά app store. Η ασφάλεια έρχεται στο προσκήνιο με έναν ακόμα τρόπο, τις αναβαθμίσεις συστήματος. Η απαγόρευση χρήσης των Play Services σε κατασκευαστές, η οποία προέρχεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε μία πλήρη απαγόρευση χρήσης αμερικάνικης τεχνολογίας. Κάτι τέτοιο θα αφήσει τη συσκευή σας απροστάτευτη, καθώς τα κενά ασφαλείας θα μένουν ακάλυπτα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν updates ή patches.

Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω και το γεγονός πως η αγορά των tablet σημαδεύτηκε από την απόφαση αποχώρησης κάποιων εταιριών το τελευταίο διάστημα και η εικόνα γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη: Η Lenovo είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή που μπορείτε να κάνετε σήμερα στο χώρο των tablet.

Επιστρέφοντας στους προβληματισμούς της αρχής, ας δούμε ποιες συσκευές ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Για ένα παιδικό tablet, επιλέξτε το Lenovo Tab M7 Wi-Fi. Διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, έτσι ώστε τα μικρά παιδιά να το κρατούν με ευκολία και το λογισμικό του συνοδεύεται από παιδικό περιβάλλον και εργαλεία γονικού ελέγχου. Αν πάλι θέλετε ένα μεγαλύτερο tablet που θα χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια, ρίξτε μια ματιά στο Lenovo Tab M10 το οποία διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διασκέδαση όσο και για παραγωγικότητα.

Αν αναζητάτε το απόλυτο εργαλείο ψυχαγωγίας σε tablet μορφή πάντως, το Lenovo Yoga Smart Tab δεν πρέπει να λείπει από τις επιλογές σας. Με ενσωματωμένο stand, ηχεία JBL, μεγάλη μπαταρία 7.000mAh και μία πανέμορφη IPS οθόνη 10,1ʺ σας προσφέρει μία κινηματογραφική εμπειρία. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το Yoga Smart Tab έχει ακόμα έναν «άσο στο μανίκι» που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού. Το βραβευμένο Lenovo tablet ενσωματώνει Google Assistant και μπορεί να γίνει το κέντρο του smart home setup σας!

Όποιο Lenovo tablet κι αν διαλέξετε τελικά, να ξέρετε ότι θα είστε καλυμμένοι από όλες τις απόψεις. Έχετε επιλέξει ένα προϊόν από τη μεγαλύτερη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο, η οποία θα σας υποστηρίξει με όποιο τρόπο χρειαστεί.