Στις 8 Σεπτεμβρίου η Lenovo διοργανώνει το παγκόσμιο ετήσιο event «Tech World 2021». Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και κατά τη διάρκειά της οι ειδικοί, τα στελέχη της εταιρείας και ηγέτες του κλάδου, θα μιλήσουν για τις τεχνολογικές εξελίξεις της νέας πραγματικότητας που αναδύεται στη μετά-COVID εποχή, μια εποχή όπου η τεχνολογία – η ακόμα πιο έξυπνη τεχνολογία, όπως λέει η Lenovo στο moto της – θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στον τρόπο που εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε και επικοινωνούμε.

Στο «Tech World 2021» η Lenovo θα μοιραστεί με όλους τους εικονικούς επισκέπτες της ημερίδας το όραμά της για το πώς οι καινοτομίες και οι λύσεις της θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που ζούμε. Εκλεκτοί ομιλητές θα παρουσιάσουν όλες τις νέες λύσεις και συσκευές για καταναλωτές και επιχειρήσεις, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της «πράσινης» τεχνολογίας, της τεχνολογίας της εκπαίδευσης, αλλά και της ψυχαγωγίας και του gaming. Φυσικά, όλες οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του edge to cloud, του as-a-service, του AI και των analytics θα δώσουν το δυναμικό παρών.

Εκλεκτοί ομιλητές

Στο κεντρικό session της εκδήλωσης με θέμα «Smarter Technology for the Next Reality» κορυφαία στελέχη του κλάδου, όπως ο πρόεδρος και CEO της Lenovo, Yuanqing Yang, ο CEO της Microsoft Satya Nadella, o CEO της Deloitte Global Punit Renjen, ο CEO της SAP Christian Klein, o CEO της VMware Raghu Raghuram, ο CEO της Nutanix Rajiv Ramaswami και ο CEO της Intel Pat Gelsinger θα αναφερθούν στο πώς η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει μια απελευθερωτική δύναμη, έτοιμη να λύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ανθρωπότητας.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές περιλαμβάνονται ακόμα ο Chief Technology Officer της Lenovo, Dr. Yong Rui, ο CEO της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, ο οδηγός της Ducati Jack Miller και πολλοί άλλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες, την agenda, τη λίστα των ομιλητών και δωρεάν εγγραφή στο «Lenovo Tech World 2021» κάντε κλικ εδώ.