4 νέα ThinkBook, 3 reviewers, 1 παρουσίαση. Οι Κωνσταντίνος Σκιαδάς, Δημήτρης Μαλλάς και Τίμος Κουρεμένος είναι οι «3 στον αέρα» και πρόσφατα βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Lenovo Ελλάδος για να μοιραστούν με όλους μας τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από τα μοντέλα της σειράς Lenovo ThinkBook για το 2020.

Η γκάμα των νέων ThinkBook αποτελείται από τα μοντέλα ThinkBook 15, ThinkBook 14, ThinkBook 13s και ThinkBook Plus. Όλα έρχονται με Intel επεξεργαστές 10ης γενιάς, τουλάχιστον 8GB RAM και η βασική διαφορά μεταξύ τους είναι κυρίως το μέγεθος της οθόνης. Από τα νέα μοντέλα, ο Δημήτρης Μαλλάς δοκίμασε το ThinkBook 15, ο Τίμος Κουρεμένος τα ThinkBook 13S και ThinkBook 14 και ο Δημήτρης Σκιαδάς το πρωτοποριακό ThinkBook Plus.

Ένα σημείο στο οποίο στάθηκαν και οι τρεις είναι η εξαιρετική συνδεσιμότητα που προσφέρουν τα νέα ThinkBook. Οι θύρες που διαθέτουν οι νέες συσκευές καλύπτουν κάθε ανάγκη διασύνδεσης. Επιπλέον, ανέδειξαν την ικανότητα των νέων ThinkBook να γίνουν οι επαγγελματικοί βοηθοί για τη γενιά των millennials και τη Gen Z, χάρη στο σύγχρονο design και την ευκολία μεταφοράς που τα χαρακτηρίζει.

Ο Δημήτρης Μαλλάς σημείωσε επίσης την αυξημένη χρηστικότητα που προσθέτει το Num Pad του ThinkBook 15. Ο Τίμος Κουρεμένος τόνισε την κορυφαία φορητότητα που προσφέρει το ThinkPad 13s, αλλά και την οθόνη η οποία δεν «υποφέρει» από έντονες αντανακλάσεις. Για το 14άρι μοντέλο δεν παρέλειψε να αναφέρει πως προσφέρει την ίδια ευελιξία συνδεσιμότητας με το ThinkBook 15, παρά το μικρότερο μέγεθός του. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Σκιαδάς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το Lenovo ThinkBook Plus, το οποίο έρχεται με e-ink οθόνη στην εξωτερική πλευρά. Η δεύτερη οθόνη ξεχώρισε για την κορυφαία αυτονομία και τις πολλές λειτουργίες παραγωγικότητας που δίνει στο χρήστη, όπως η αναγνώριση κειμένου, για παράδειγμα.

Δες όλα τα σχόλια των «3 στον αέρα» για τα νέα Lenovo ThinkBook του 2020 στο παρακάτω βίντεο: