Οι «3 στον αέρα» βρέθηκαν ξανά στα γραφεία της Lenovo, αυτή τη φορά για ένα πολύ special επεισόδιο. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την τελευταία τους επίσκεψη είναι η συσκευή που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν. Οι Δημήτρης Μαλλάς, Κωνσταντίνος Σκιαδάς και Τίμος Κουρεμένος πήραν στα χέρια τους το Lenovo ThinkPad X1 Fold, τον πρώτο αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή στον κόσμο.

Το νέο επαναστατικό Lenovo laptop εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή, χάρη στην OLED οθόνη 2K ανάλυσης, η οποία διπλώνει στη μέση. Η καινοτομία αυτή δημιουργεί νέους τρόπους χρήσης στην κατηγορία των laptop, όπως επισημαίνεται και στο βίντεο, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα ενός χρήστη.

Το ThinkPad X1 Fold μπορεί να γίνει ένα μεγάλο tablet, να διπλώσει για να επιτρέψει απρόσκοπτο multitasking, να χρησιμοποιηθεί ως mini laptop τόσο με ασύρματο όσο και με software πληκτρολόγιο ή ακόμα και να γίνει σταθερός υπολογιστής, συνδέοντάς το με ένα μόνο καλώδιο σε dock.

Lenovo ThinkPad X1 Fold Hands on 1 ston Aera 01

Η ομάδα των «3 στον αέρα» στάθηκε επίσης και στο γεγονός ότι το Lenovo ThinkPad X1 Fold είναι απίστευτα ελαφρύ και compact. Η συσκευή ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό και όταν διπλωθεί καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη Wi-Fi 6 και 5G συνδεσιμότητας, οι «3 στον αέρα» χαρακτήρισαν το X1 Fold ως «το απόλυτο εργαλείο για κάποιον που είναι συνεχώς on the road» και «το μέλλον στους φορητούς υπολογιστές».

Η κυκλοφορία του Lenovo ThinkPad X1 Fold αναμένεται στις αρχές το 2021. Το πρώτο αναδιπλούμενο laptop δεν θα είναι μία one-off συσκευή όμως, καθώς η Lenovo ξεκινά μία νέα εποχή και μία νέα σειρά με αυτό.

Παρακολουθήστε τη hands-on παρουσίαση του Lenovo ThinkPad X1 Fold από τους «3 στον αέρα» στο παρακάτω βίντεο:

Μάθε πρώτος πότε θα έρθει!