Το μικρότερο ThinkPad που έχει δημιουργήσει ποτέ η Lenovo δοκίμασε από κοντά το DigitalLife. Στο hands-on άρθρο που δημοσίευσε, παρουσιάζει αναλυτικά τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το «λιλιπούτειο» Lenovo ThinkPad X1 Nano.

Πρώτα από όλα, το DigitalLife επισήμανε την εμφάνιση της συσκευής, η οποία «σκίζει», ως είθισται για ThinkPad. Η εντυπωσιακή εμφάνιση συμπληρώνεται ιδανικά από τη φορητότητα, η οποία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του X1 Nano, καθώς η συσκευή ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό (957 γραμμάρια).

Στο review βρίσκουμε επίσης εκτενή αναφορά στο hardware του Lenovo ThinkPad X1 Nano, αλλά και εντυπώσεις από την εμπειρία χρήσης του νέου ThinkPad. Η ομάδα του DigitalLife συμπέρανε πως το ThinkPad X1 Nano «θα καταφέρει να πείσει με ευκολία τους power users, οι οποίοι λατρεύουν τις υψηλές επιδόσεις και τον σούπερ φορητό χαρακτήρα».

To Lenovo ThinkPad X1 Nano αναμένεται στην ελληνική αγορά το πρωτο τρίμηνο του 20201. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην αναλυτική παρουσίαση του DigitalLife.gr. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το αναλυτικό video-review της συσκευής από το DigitalLife.