Την πρώτη της επαφή με το νέο Lenovo ThinkPad X1 Nano είχε η συντακτική ομάδα του myphone.gr. Το «θηριάκι», όπως χαρακτηρίζεται στην παρουσίαση το ελαφρύτερο ThinkPad που έχει δημιουργηθεί ποτέ, εισέρχεται στην οικογένεια των ThinkPad με δυναμισμό και κύριο χαρακτηριστικό του τη φορητότητα.

Παρά το σύντομο χρόνο που πέρασε με το μηχάνημα, το myphone κατάφερε να αποσπάσει μία πολύ αναλυτική εικόνα για το X1 Nano. Στο hands-on άρθρο βρίσκουμε σχόλια για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ενός laptop, καθώς επίσης και μία πλήρη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του μηχανήματος.

Το backlit πληκτρολόγιο και το touchpad χαρακτηρίζονται ως πολύ άνετα στη χρήση και εργονομικά, ενώ για την οθόνη το myphone σημείωσε πως «θα ικανοποιήσει πλήρως, ακόμα και κατά τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους». Η φορητότητα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, με την παρουσίαση να συμπεραίνει πως «συνολικά πρόκειται για ένα πολύ compact laptop που χωράει παντού». Το Lenovo ThinkPad X1 Nano αναμένεται στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Διαβάστε την πλήρη εμπειρία του myphone με το Lenovo ThinkPad X1 Nano εδώ. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο του σχετικού hands-on.