Στο νεότερο βίντεο τους, οι «3 στον αέρα» βρέθηκαν ξανά στα γραφεία της Lenovo. Αυτή τη φορά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νεότερα premium laptop της οικογένειας Yoga. Οι Κώστας Σκιαδάς, Τίμος Κουρεμένος και Δημήτρης Μαλλάς τσέκαραν από κοντά τα Lenovo Yoga 7 Slim, Lenovo Yoga 7i Pro και Lenovo Yoga 9. Κοινό σημείο αναφοράς στα σχόλια και των τριών ήταν η ποιότητα κατασκευής όλων των νέων μοντέλων. Οι εντυπώσεις τους από τα νεότερα Lenovo Yoga δεν σταμάτησαν εκεί όμως.

Ο Κώστα Σκιαδάς πήρε στα χέρια του το Lenovo Yoga 7 Slim με οθόνη 14″. Η μεγάλη ποικιλία θυρών, παρά το μικρό του μέγεθος, ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισε. Από την παρουσίαση δεν έλειψαν και τα πολύ θετικά σχόλια για την webcam του Yoga 7 Slim, η οποία υποστηρίζει zero touch login μέσω Windows Hello.

Το πιο professional μοντέλο της γκάμας, το Lenovo Yoga 7i Pro, αξιολόγησε ο Τίμος Κουρεμένος. Τι κάνει αυτή την έκδοση πιο επαγγελματική; Τα ακόμα καλύτερα specs της φυσικά! To Yoga 7i εξοπλίζεται με 11th Gen Tiger Lake επεξεργαστές από την Intel, οι οποίοι ενσωματώνουν την κορυφαία iGPU Iris Xe. Ο πολύ δυνατός επεξεργαστής συνοδεύεται από οθόνη 16″ με ανάλυση 2,8K και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, η οποία κάνει την εμπειρία χρήσης ακόμα πιο ευχάριστη και ομαλή.

Κάτι ακόμα πιο εξεζητημένο είχε μπροστά του ο Δημήτρης “Vin Diesel” Μαλλάς. Τα δύο νέα laptop που δοκίμασε ήταν τα Yoga Slim 9 και Yoga Slim 9 convertible. Και τα δύο τραβούν αμέσως τα βλέμματα, καθώς είναι διαφορετικά από οτιδήποτε άλλο, όπως επισημαίνει και ο Δημήτρης Μαλλάς. Ο λόγος για αυτό είναι η επένδυση με δέρμα που καλύπτει την οθόνη.

Και η απόδοσή τους όμως είναι εντυπωσιακή, δημιουργώντας ένα πλήρες πακέτο. Το Yoga 9 θα κυκλοφορήσουν με 11th Gen Intel επεξεργαστές και οθόνες που φτάνουν σε ανάλυση μέχρι και 4K. Η αυτονομία τους φτάνει μέχρι και τις 17 ώρες και, όπως είναι λογικό, ατυός ήταν ακόμα ένας τομέας που ξεχώρισε η ομάδα των «3 στον αέρα».

Όλα τα νέα Lenovo Yoga θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες στην ελληνική αγορά, συνοδευόμενα, όπως πάντα, από την εγγύηση pick up & return της Lenovo.

Παρακολούθησε την αναλυτική παρουσίαση των νέων μοντέλων από τους «3 στον αέρα» στο βίντεο που ακολουθεί.