09/05/2023
09/05/2023

Για 1η φορά το κοινό ανεβαίνει στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου.

Τα ΜAD Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ και η Lenovo, o Νο1 κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά το project χορού ΜAD Dance Auditions by Lenovo προσκαλώντας το κοινό να ανέβει στη σκηνή των βραβείων, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο TAE KWON DO, και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία να χορέψει δίπλα στη διεθνή Ελληνίδα pop star, Έλενα Παπαρίζου.

Η μεγαλύτερη βραδιά της ελληνικής μουσικής, τα MAD Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ, που φέτος κλείνει 20 χρόνια, μέσα από το project MAD Dance Auditions by Lenovo δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τον χορό, χωρίς απαραίτητα να είναι επαγγελματίες χορευτές, να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο και στη σκηνή των VMA.

Πώς;

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.videomusicawards.gr και να δηλώσουν συμμετοχήστην αντίστοιχη φόρμα, μέχρι την Κυριακή 28 Μαΐου, για να βρεθούν, μετά από κλήρωση, στα  MAD Dance Auditions by Lenovo που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Ιουνίου σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Από την κλήρωση αυτή, απ’ όπου θα προκύψουν εκατό (100) τυχεροί, εξασφαλίζεται η συμμετοχή προσώπων που προέρχονται από όλα τα επίπεδα χορευτικών ικανοτήτων, δίνοντας έτσι ίσες ευκαιρίες σε όλους να συμμετέχουν στο project.

Εκεί, με την καθοδήγηση της γνωστής και ταλαντούχου χορογράφου Chali Jennings, οι συμμετέχοντες θα επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, και στο τέλος των auditions, είκοσι (20) από αυτούς θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και ναι!….θα ξεκινήσουν πρόβες μαζί με την number one Έλενα Παπαρίζου για να βρεθούν μαζί στη σκηνή τη μεγάλη βραδιά.