15/09/2021
10/09/2021

Στο Tech World 2021, η Lenovo ανακοίνωσε τα νέα προϊόντα που προστίθενται στο μεγάλο χαρτοφυλάκιο οθονών της, τα οποία περιλαμβάνουν την ολοκαίνουργια επαγγελματική οθόνη ThinkVision P27u-20 και δύο νέα gaming monitors, τα Lenovo G27e-20 και Lenovo G24e-20.

Επεκτείνετε τον επαγγελματικό χώρο εργασίας σας με τη νέα premium οθόνη ThinkVision P27u-20, η οποία παρέχει διπλό εύρος γκάμας χρωμάτων (99,1% DCI-P3, 99,5% Adobe RGB) και εργοστασιακά βαθμονομημένη ακρίβεια χρωμάτων. Σχεδιασμένη για δημιουργούς περιεχομένου φωτογραφίας, βίντεο και γραφικών που αναζητούν μια οθόνη υψηλών επιδόσεων για μεγαλύτερη επιφάνεια και αποτελεσματική ταυτόχρονη χρήση πολλών εφαρμογών, η οθόνη διαθέτει επίσης την πρακτική τεχνολογία σύνδεσης 4 οθονών Intel Thunderbolt. Η συμβατή με το πρότυπο Energy Star 8.0 οθόνη ThinkVision P27u-20 παρέχει τέλεια καθαρότητα Ultra High Definition (3840×2160) IPS σε μέγεθος 27 ιντσών και υποστηρίζει το πρότυπο VESA Certified DisplayHDR 400 για ρεαλιστική φωτεινότητα.

Η υβριδική εργασία αποτελεί τρέχον φλέγον θέμα και όταν, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Lenovo, το 88% των συμμετεχόντων προβλέπεται να εργάζεται από το σπίτι ή οπουδήποτε τουλάχιστον κατά ένα μέρος του χρόνου, η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικής συνεργασίας όπου και αν βρίσκονται, είναι απόλυτα σημαντική για την επιτυχία των επιχειρήσεων και την προσωπική ευημερία.

Λειτουργώντας ως κέντρο παραγωγικότητας, η οθόνη P27u-20 αποτελεί επίσης λύση σύνδεσης ενός καλωδίου για τον χώρο εργασίας σας και διαθέτει πολλές θύρες USB 3.2, συμπεριλαμβανομένης θύρας εισόδου και εξόδου Thunderbolt 4 για μεταφορά εικόνας και δεδομένων με ταχύτητα έως 40 Gbps, ενώ επιπλέον τροφοδοτεί το laptop σας με ισχύ έως 100 W. Η θύρα USB-C με ισχύ έως 27 W μπορεί να φορτίσει το smartphone σας ή άλλη συμβατή συσκευή. Η ενσωματωμένη θύρα Ethernet RJ45 παρέχει γρήγορη σύνδεση δικτύου και τεχνολογία Intel vPro για βελτιωμένες δυνατότητες διαχείρισης δικτύου και πρόσθετη ασφάλεια. Εκτός από ευκολία σύνδεσης συσκευών με ένα μόνο καλώδιο, η οθόνη P27u-20 διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία για ευκολότερη συνεργασία μέσω βίντεο, όταν συνδυάζεται με μια webcam, όπως η νέα ThinkVision MC503.

Οι οθόνες ThinkVision εστιάζουν σε μια ευκολότερη, πιο έξυπνη εμπειρία χρήσης. Το λογισμικό ThinkColour παρέχει απλή διασύνδεση γραφικών για τη διαχείριση των ρυθμίσεων της οθόνης, ενώ η λειτουργία KVM παρέχει εύκολη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των δύο εισόδων PC, όπως για παράδειγμα μεταξύ του υψηλών επιδόσεων σταθμού εργασίας σας και του laptop σας, με τη χρήση ενός σετ πληκτρολογίου και ποντικιού. Επιπλέον, παρέχεται πλήρης εργονομία χάρη στις δυνατότητες ανύψωσης, κλίσης και οριζόντιας και κάθετης περιστροφής για την καλύτερη δυνατή θέση, ενώ οι οθόνες ThinkVision υποστηρίζουν τους στόχους αειφορίας της Lenovo με 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Μεγιστοποιήστε την κινηματογραφική ψυχαγωγία στο σπίτι και απολαύστε οπτική εμπειρία ομαλού gaming με μικρότερη καταπόνηση των ματιών, χάρη στην τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτός. Η Lenovo παρουσιάζει τη νέα σειρά καταναλωτικών οθονών G-Series, σχεδιασμένες για καθηλωτική εμπειρία PC gaming και εργασία ή εκπαίδευση από το γραφείο του σπιτιού σας. Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν τις οθόνες Lenovo G27e-20 και Lenovo G24e-20. Ιδανικές για φοιτητές, gamers και νέους επαγγελματίες που εξακολουθούν να αναζητούν υψηλές επιδόσεις σε ανταγωνιστική τιμή.

Η οθόνη Lenovo G27e-20 παρέχεται σε μαύρη απόχρωση Raven Black

Με τεχνολογία AMD FreeSync Premium για ομαλή εμπειρία, μικρή καθυστέρηση και χωρίς διακοπές, οι δύο οθόνες διαθέτουν δυνατότητα επίτευξης χρόνου απόκρισης κινούμενης εικόνας (MPRT) 1 ms για αντιληπτή μείωση του θαμπώματος και καθαρότερη και εντονότερη απόδοση των κινούμενων αντικειμένων. Οι δύο οθόνες παρέχουν ασυναγώνιστο ρυθμό ανανέωσης 100 Hz στα γρήγορα παιχνίδια και στις ταινίες δράσης, ενώ το overclocking 120 Hz που διαθέτουν και οι δύο οθόνες, συμβάλλει στην εξάλειψη των ραβδώσεων χρώματος και του ghosting, προσφέροντας ομαλότερη κίνηση εικόνας.

Στη νέα πραγματικότητα, υβριδικός τρόπος ζωής σημαίνει μια επιλογή ιδανική για gaming, εργασία, εκπαίδευση, ανυπέρβλητη ψυχαγωγία και οτιδήποτε αναμεταξύ. Η νέα οθόνη Lenovo G27e-20 παρέχεται σε μεγάλο μέγεθος 27 ιντσών, ενώ η οθόνη Lenovo G24e-20 παρέχει 23,8 ίντσες σταθερής απόδοσης χρωμάτων, φωτεινότητα 300 nits και sRGB 95% για αυξημένη ακρίβεια χρωμάτων. Και οι δύο οθόνες VA παρέχουν ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, χρησιμοποιούν κατακόρυφα ευθυγραμμισμένους υγρούς κρυστάλλους οι οποίοι κλίνουν όταν φωτίζονται, για έλεγχο της μεταβολής των χρωμάτων και της αντίθεσης από πολλές γωνίες θέασης. Επιπλέον, η πρωτοποριακή πλατφόρμα λογισμικού Lenovo Artery παρέχει απλή διασύνδεση γραφικών χρήστη, για γρήγορο έλεγχο των ρυθμίσεων προβολής και χρωμάτων, παρέχοντας ακόμα πιο άνετη εμπειρία.

Τοποθετήστε την οθόνη σας Lenovo G24e-20 με κλίση για ακόμα πιο άνετο gameplay και μικρότερη καταπόνηση των ματιών και του αυχένα

Οι gamers περνούν ώρες μπροστά στην οθόνη, παίζοντας παιχνίδια που διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως και συμπτώματα όπως ξηροφθαλμία και κόπωση των ματιών. Για άλλη μια φορά, η Lenovo πρωτοπορεί με υγιείς λύσεις και εξυπνότερη τεχνολογία για όλους, μειώνοντας όχι μόνο την έκθεση στο μπλε φως στα premium προϊόντα της, αλλά παρέχοντας και πιο οικονομικά προσιτές οθόνες, όπως οι νέες G-Series. Οι οθόνες gaming της Lenovo με πιστοποίηση Eyesafe διαθέτουν ενσωματωμένη τεχνολογία φυσικά χαμηλού μπλε φωτός, η οποία συμβάλλει στην προστασία από τις βλαβερές εκπομπές του μπλε φωτός, μειώνοντας την καταπόνηση των ματιών, χωρίς παραμόρφωση των χρωμάτων ή συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Η Eyesafe επιβεβαιώνει ότι η Lenovo διαθέτει τα περισσότερο πιστοποιημένα προϊόντα Eyesafe από κάθε άλλη μάρκα καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στην αγορά. Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι gamers έχουν πρόσβαση σε καλύτερη προστασία των ματιών, για να μπορούν να παίζουν περισσότερο, να αποδίδουν στο μέγιστο και να απολαμβάνουν καθηλωτική εμπειρία χρωμάτων, ακριβώς όπως την έχουν σχεδιάσει οι δημιουργοί των PC games.