24/01/2023

Πραγματικές οπτικές εμπειρίες με τις νέες οθόνες ThinkVision Mini LED

Επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο mini-LED της, η Lenovo παρουσίασε τις νέες οθόνες ThinkVision P27pz-30 και P32pz-30. Με οπίσθιο φωτισμό από χιλιάδες μικροσκοπικά LED, αυτές οι οθόνες διαθέτουν 1.152 ζώνες ελαχιστοποίησης φωτισμού που ελαχιστοποιεί το εφέ θολώματος που μπορεί να εμφανιστεί γύρω από αντικείμενα στην οθόνη και επιτρέπει μια πιο έντονη χρωματική αντίθεση με βαθύτεροι μαύρο και φωτεινότερες περιοχές.

Διαθέσιμες σε μεγέθη 27 και 31,5 ίντσες, οι νέες οθόνες ThinkVision Mini LED υποστηρίζουν μορφές HDR10 και HLG και διαθέτουν πιστοποίηση DisplayHDR1000 για μέγιστη φωτεινότητα 1200 nits. Κατασκευασμένες για δημιουργούς και οι δύο οθόνες περιλαμβάνουν διπλά χρωματικά πρότυπα– DCI-P3 και Adobe RGB – για χρήση γραφικών και βίντεο και έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα για τη μείωση της κούρασης των ματιών. Διαθέτουν επίσης το λογισμικό ThinkColour της Lenovo που επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση χρωμάτων και διαχείριση των ρυθμίσεων οθόνης σε ένα απλό interface. Απίστευτα διαισθητικές, αυτές οι οθόνες ThinkVision Mini LED περιλαμβάνουν επίσης εξοικονόμηση ενέργειας, ανθρώπινη ανίχνευση και αισθητήρες φωτός που μειώνουν αυτόματα την οθόνη όταν ο χρήστης απομακρύνεται και μπορούν να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα της οθόνης ώστε να ταιριάζει με την ποσότητα φωτός περιβάλλοντος που ανιχνεύεται.

Παρουσιάζοντας τη συνδεσιμότητα USB4, οι οθόνες ThinkVision Mini LED συνδέονται παντού ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος σε φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet συμβατά με USB-C ή Thunderbolt, προσφέροντας μεταφορά δεδομένων και βίντεο έως και 40 Gbps μέσω ενός καλωδίου USB4 και μπορούν να υποστηρίξουν έως δύο οθόνες UHD μέσω “daisy chain”. Με δυνατότητα παροχής ισχύος έως και 15 W σε smartphone και 140 W σε άλλες συσκευές, αυτές οι οθόνες μπορούν πλέον να φορτίζουν πιο ισχυρούς φορητούς υπολογιστές. Με μια εκτεταμένη παροχή θυρών που περιλαμβάνει τρεις Type-C, τέσσερις Type-A και δύο HDMI 2.1, καθώς και θύρες Ethernet και DP, οι οθόνες ThinkVision Mini LED παρέχουν στους χρήστες τις συνδέσεις μεταξύ συσκευών και τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που χρειάζονται για να είναι πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί. Οι οθόνες ThinkVision Mini LED με συνείδηση του περιβάλλοντος στη σχεδίασή τους, είναι κατασκευασμένες με ανακυκλωμένα υλικά, όπως 90% PCC αλουμίνιο στη βάση, 95% PCC ABS στο πίσω κάλυμμα και 85% PCC ABS στη στεφάνη και τη βάση. Είναι επίσης οι πρώτες οθόνες Lenovo με συσκευασία χωρίς πλαστικό και πληρούν τις προϋποθέσεις για την Υπηρεσία Offset CO2 της Lenovo.

Σχεδιασμένα για έναν υβριδικό κόσμο: ThinkVision VoIP (T27hv-30, T24mv-30 & T24v-30)

Σχεδιασμένες για το σύγχρονο εργατικό δυναμικό, η τελευταία γενιά οθονών VoIP ThinkVision της Lenovo περιλαμβάνει ενσωματωμένες λειτουργίες που βελτιώνουν και απλοποιούν την εμπειρία των εικονικών συναντήσεων. Διαθέτοντας μια αναβαθμισμένη κάμερα 5 MP υψηλής ευκρίνειας με φακό υπέρυθρων και ξεχωριστό φακό RGB και κλείστρο απορρήτου, ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα με ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου και δύο ενσωματωμένα ηχεία 5W, οι χρήστες θα απολαμβάνουν μια πιο ευκρινή εμπειρία βιντεοκλήσεων. Ένα νέο χαρακτηριστικό σε αυτή τη γενιά, είναι το αποκλειστικό κουμπί Microsoft Teams που εκκινεί αμέσως τη δημοφιλή εφαρμογή συνεργασίας. Πιο εύκολα από ποτέ, οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στην επόμενη κλήση τους γρήγορα χωρίς να ψάχνουν στην επιφάνεια εργασίας τους, ακόμη και να ελέγξουν τις λειτουργίες έντασης ήχου και σίγασης με το απλό πάτημα των κουμπιών που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της οθόνης. Για ακόμα πιο γρήγορο ξεκίνημα της εργάσιμης ημέρας, οι εργαζόμενοι με γνώση μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο ασφαλή, αυτόματη σύνδεση με το Windows Hello.

Άλλες έξυπνες λειτουργίες που μπορούν εύκολα να ελεγχθούν μέσω των ρυθμίσεων περιλαμβάνουν ένα έξυπνο LED που ανάβει κόκκινο όταν ο χρήστης είναι σε κλήση, μια υπενθύμιση που τον ειδοποιεί όταν έχει περάσει πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη και προειδοποίηση απόστασης που ενημερώσει τους χρήστες όταν κάθονται πολύ κοντά στην οθόνη. Αυτές οι επόμενης γενιάς οθόνες VoIP ThinkVision περιλαμβάνουν επίσης αισθητήρες ανθρώπινης ανίχνευσης και φωτός για αυτόματες ρυθμίσεις και είναι από τις πρώτες συσκευές που πέτυχαν την πιστοποίηση Eyesafe 2.0 με τεχνολογία φυσικού χαμηλού μπλε φωτός. Με αυτά τα ψηφιακά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με ένα άγκιστρο στο πλάι της οθόνης για να τοποθετούνται τα ακουστικά και μια υποδοχή στη βάση όπου μπορεί να στηριχθεί ένα smartphone, οι εργαζόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για μια παραγωγική εργασία.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βρίσκονται στην οθόνη 27 ιντσών QHD ThinkVision T27hv-30, καθώς και στην ελαφρώς μικρότερη 23,8 ιντσών FHD ThinkVision T24mv-30. Και οι δύο οθόνες περιλαμβάνουν θύρα USB-C.

Για μια παρόμοια εμπειρία VoIP οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την οθόνη ThinkVision T24v-30 με panel FHD IPS 23,8 ιντσών και USB-B upstream.

Προηγμένη εικόνα με τις οθόνες ThinkVision P32p-30 και P49w-30

Ολοκληρώνοντας τις νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο ThinkVision, η Lenovo παρουσίασε επίσης τις πιο πρόσφατες οθόνες υψηλής ποιότητας, επαγγελματικής ποιότητας, τις οθόνες Eyesafe Certified 2.0 ThinkVision P32p-30 και P49w-30.

Η ThinkVision P32p-30 είναι μια οθόνη 31,5 ιντσών, 4K UHD κατασκευασμένη για όσους απαιτούν υψηλότερο επίπεδο ανάλυσης. Τα πλούσια χρώματα που αναδύονται από αυτήν την χωρίς περιθώρια στις 3 πλευρές οθόνη, είναι αποτέλεσμα της δυνατότητας IPS και των διπλών χρωματικών προτύπων που παράγουν μια πιο ακριβή και ρεαλιστική απόδοση. Με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, αυτή η οθόνη υποστηρίζει το ThinkVision VoIP Modular Stack, προσφέρει μια θύρα RJ45 με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και έχει δύο θύρες Thunderbolt 4 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φόρτιση μέσω ενός μόνο καλωδίου. Με μεγάλο εύρος ανύψωσης, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη βάση στην πιο άνετη γωνία θέασης.

Ιδανική για τον απαιτητικό εργαζόμενο που χρειάζεται δύο ή περισσότερους υπολογιστές να εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες ταυτόχρονα, η ThinkVision P49w-30 είναι μια ultrawide οθόνη QHD, 49 ιντσών. Διαθέτοντας τεχνολογία IPS Black, προσφέρει αναλογία αντίθεσης 2000:1 για πιο ευκρινή, πιο ζωντανά χρώματα και βαθύτερο μαύρο. Με έως και 13 θύρες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργικότητας σύνδεσης με δύο θύρες Thunderbolt 4 με παροχή ισχύος έως και 100 W και μπροστινή θύρα USB-C με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 15 W, η ThinkVision P49w-30 μπορεί να υποστηρίξει μια πληθώρα συσκευών και αξεσουάρ για μια απαράμιλλη εμπειρία multitasking. Ικανή να αντικαταστήσει δύο οθόνες, μπορεί να χρησιμεύσει ως λύση 2 σε 1, επιτρέποντας στους χρήστες να την χρησιμοποιούν ως δύο ξεχωριστούς χώρους εργασίας, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω των λειτουργιών eKVM και True Split της Lenovo. Με το eKVM, οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση και εναλλαγή μεταξύ δύο πηγών υπολογιστή με ένα μόνο κλικ του ποντικιού τους, ενώ το True Split χωρίζει τη μία οθόνη σε δύο, επιτρέποντας την ανεξάρτητη προσαρμογή των ρυθμίσεων και των αναλογιών διαστάσεων ανάλογα με τις ανάγκες. Στην περίπτωση που απαιτούνται περισσότερες οθόνες, η ThinkVision P49w-30 μπορεί επίσης να συνδεθεί με “αλυσίδα” με έως και δύο άλλες οθόνες QHD μέσω της υποδοχής 4 εξόδων Thunderbolt, μειώνοντας την ακαταστασία των καλωδίων. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης δύο ενσωματωμένα ηχεία 5W και μπορεί να υποστηρίξει την κάμερα ThinkVision MC60 με μικρόφωνο.

Έτοιμες για απομακρυσμένη εργασία: Lenovo L27i-40 και L24m-40

Για οικιακούς χρήστες η Lenovo παρουσίασε δύο κομψές νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο οθονών L-class. Διαθέτοντας μια κομψή, γκρι μεταλλική βάση που θα κοσμεί κάθε χώρο εργασίας, η Lenovo L27i-40 είναι η επόμενη γενιά της βασικής σειράς οθονών 27 ιντσών της Lenovo. Αυτή η λεπτή οθόνη IPS με ελάχιστα περιθώρια στις 3 πλευρές προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ήχου και εικόνας από τα προηγούμενα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης δύο ενσωματωμένων ηχείων 3W και διευρυμένης χρωματικής γκάμα sRGB 99%.

Οι πρόσθετες πινελιές περιλαμβάνουν δύο θύρες HDMI, καθώς και μια βάση terrazzo που διαθέτει υποδοχή smartphone και ανοιχτό χώρο, όπου οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν μικρά απαραίτητα, όπως το αγαπημένο τους στυλό, για εύκολη πρόσβαση όταν χρειάζεται.

Η νέα οθόνη Lenovo L24m-40 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στον εργαζόμενο ή μαθητή μια ελκυστική και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας. Έχει ανάλυση FHD, διάσταση 23,8 ίντσες, πάνελ IPS, τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτός και χρωματική γκάμα sRGB 99%. Με δύο ενσωματωμένα ηχεία 3W, παροχή ισχύος έως 75 W και έναν διανομέα USB με αρκετές θύρες για υποστήριξη πολλαπλών συσκευών, συμπεριλαμβανομένου ενός USB Type-C, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα εργαλεία που χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένης της υποστηριζόμενης κάμερας Web Lenovo LC50 Monitor για πιο αποτελεσματική εμπειρία εικονικών κλήσεων.

Και τα δύο προϊόντα διαθέτουν τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτός και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πιο πρόσφατο πρότυπο Eyesafe Display Requirements 2.0. Επιπλέον, η βάση κάθε οθόνης (συμπεριλαμβανομένης της βάσης terrazzo της οθόνης Lenovo L27i-40), είναι κατασκευασμένα από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό PCC.

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8