24/01/2023

Στο πλαίσιο της CES 2023 (Λας Βέγκας 5-8 Ιανουαρίου 2023), η Lenovo παρουσίασε την τελευταία σειρά συσκευών και λύσεων που επικεντρώνονται στην καινοτομία και στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Από νέα form factors, κομψά σχεδιασμένα προϊόντα και καινοτόμες χρήσεις τεχνητής νοημοσύνης, το νέο χαρτοφυλάκιο προσφέρει στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες χρήστες μια πιο εξατομικευμένη τεχνολογική εμπειρία.

Η Lenovo ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με μια νέα σειρά υπολογιστών Yoga, ThinkPad, ThinkBook, Lenovo Legion, IdeaPad και IdeaCentre, Lenovo Tab Extreme, Project Chronos concept και πολλά άλλα.

Το νέο χαρτοφυλάκιο καταδεικνύει επίσης τη δέσμευση της Lenovo στο ESG σύμφωνα με το όραμά της για επίτευξη του ne- zero έως το 2050 και είναι ευθυγραμμισμένο με τις πρωτοβουλίες Science Based Target, όπου η Lenovo συνεχίζει να εστιάζει στην υποστήριξη μιας κυκλικής οικονομίας, αυξάνοντας τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών στα προϊόντα και τις συσκευασίες της, ενώ συνεργάζεται με βιομηχανικούς εταίρους για να συμβάλει στην αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των συσκευών της.

Το ThinkPad X1 αγκαλιάζει τα 30 χρόνια καινοτομίας

Καθώς το ThinkPad έχει περάσει τα 30 χρόνια, η εξέλιξη του brand συνεχίζει να θέτει σημεία αναφοράς για ανθεκτικότητα, παραγωγικότητα, απόδοση και εμπειρία χρήστη. Εισερχόμενος σε μια νέα εποχή υπολογιστών που κυριαρχείται από την ανάγκη για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, το ThinkPad στρέφει την εστίασή του στη σχεδίαση και κατασκευή hardware και software για να υποστηρίξει το όραμα net-zero της Lenovo.

Τα ThinkPad X1 Carbon Gen 11, ThinkPad X1 Yoga Gen 8 και ThinkPad X1 Nano Gen 3 διαθέτουν όλα ανακυκλωμένα υλικά σε επιλεγμένα εξαρτήματα. Συγκεκριμένα:

  • Το ThinkPad X1 Carbon Gen 11 περιλαμβάνει 90% ανακυκλωμένο μαγνήσιο στο στήριγμα της παλάμης και 55% ανακυκλωμένο αλουμίνιο στο κάτω κάλυμμά του,
  • το ThinkPad X1 Nano Gen 3 διαθέτει 90% ανακυκλωμένο υβρίδιο μαγνησίου στο στήριγμα παλάμης και το κάτω κάλυμμα,
  • επιπλέον, η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από 100% μπαμπού και ίνες ζαχαροκάλαμου, η συσκευασία του κουτιού είναι κατασκευασμένη χωρίς πλαστικό με 90% ανακυκλωμένο ή/και πιστοποιημένο περιεχόμενο FSC και τα νέα ThinkPad X1 περιλαμβάνουν πλαστικό Post Consumer Content (PCC).
  • Όλοι οι φορητοί υπολογιστές ThinkPad πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για την Υπηρεσία Offset CO2 της Lenovo.

Εκτός από την αυξημένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, οι προσπάθειες ενεργειακής απόδοσης της Lenovo επεκτείνονται και στη χρήση των προϊόντων της. Η νέα εφαρμογή Lenovo Commercial Vantage καταδεικνύει περαιτέρω τις επενδύσεις της εταιρείας για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν το αποτύπωμα άνθρακα. Το διαισθητικό λογισμικό στοχεύει να καθοδηγήσει και να ενθαρρύνει τους χρήστες να ενεργοποιήσουν ορισμένες ρυθμίσεις που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ή στην παράταση της διάρκειας ζωής των εξαρτημάτων. Τα κατάλληλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σαφώς προσδιορισμένες ετικέτες και πληροφορίες για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν τη διαμόρφωση που προτιμούν.

  • Το Computer Vision3 Human Presence Detection μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας μέσω της λειτουργίας Zero Touch Lock
  • Οι ρυθμίσεις OLED σε μοντέλα εξοπλισμένα με OLED μπορούν επίσης να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της οθόνης
  • Το Smart Charge μπορεί να συμβάλει στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μέσω της ρύθμισης ορίων φόρτισης
  • Η ρύθμιση του οπίσθιου φωτισμού πληκτρολογίου σε Off μπορεί να μειώσει τη χρήση ενέργειας

Τα κορυφαία ThinkPad X1 Carbon Gen 11, X1 Yoga Gen 8 και X1 Nano Gen 3 συνεχίζουν την απαράμιλλη απόδοση και παραγωγικότητα μέσω μιας σχεδιαστικής προσέγγισης που συνδυάζει την εμφάνιση και τη λειτουργία με την εκπληκτική τεχνογνωσία της Lenovo. Οι επαγγελματίες χρειάζονται φορητούς υπολογιστές που να τους βοηθούν να εναλλάσσονται απρόσκοπτα μεταξύ ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και υπολογιστικών φύλλων, να συμμετέχουν ενεργά σε βιντεοδιασκέψεις και όλα αυτά με τη βεβαιότητα ότι τα προσωπικά δεδομένα και το απόρρητο είναι όσο πιο ασφαλή γίνεται.

Τα πρόσφατα μοντέλα ThinkPad X1 μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς άγχος, το οποίο είναι εξαιρετικά παραγωγικό και αποτελεσματικό. Εκτός από τις ψηφιακές λειτουργίες ευεξίας που περιλαμβάνονται στο Lenovo View, οι οθόνες χαμηλής εκπομπής μπλε φωτός, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής επιλογής OLED με δυνατότητα Dolby Vision, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της καταπόνησης και της κούρασης των ματιών, με πιστοποίηση TÜV Rheinland. Οι βελτιώσεις AI στο βίντεο και οι έξυπνες λειτουργίες για πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης ενισχύονται από τη σουίτα Dolby – με ήχο Dolby Atmos και Dolby Voice με ακύρωση θορύβου AI – δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία ήχου. Το ThinkPad X1 διαθέτει τη στιβαρή σουίτα ασφαλείας ThinkShield που συμπληρώνεται από την προαιρετική τεχνολογία Computer Vision (CV) που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βελτιώσεις στην ανίχνευση παρουσίας χρηστών προσφέροντας πιο έξυπνο απόρρητο, απλούστερη ευκολία σύνδεσης και καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Επιπλέον, όλα τα ThinkPad X1 περιλαμβάνουν μηχανικό κλείστρο κάμερας για βελτιωμένο απόρρητο.

Οι φορητοί υπολογιστές ThinkPad X1 ανέκαθεν διέπρεπαν σε επιδόσεις και οι νέες γενιές δεν αποτελούν εξαίρεση. Σχεδιασμένα στην πλατφόρμα Intel Evo, τα μοντέλα διαθέτουν την τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel Core i7 με Intel vPro και Windows 11. Το ThinkPad X1 Carbon Gen 11 και το X1 Yoga Gen 8 μπορούν επίσης να διαμορφωθούν με έως και 64 GB μνήμης RAM LPDDR5 για όσους εκτελούν συχνά απαιτητικές σε μνήμη εργασίες.

Η δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας χρήστη, με πιο βιώσιμα υλικά, απαιτεί απόλυτη εστίαση στη σχεδίαση, τα υλικά και το λογισμικό. Η νέα γενιά του ThinkPad X1 διαθέτει χωρίς αμφιβολία καινοτόμες και έξυπνες λειτουργίες που βασίζονται σε λογισμικό, κορυφαία απόδοση στο hardware και πελατοκεντρική φιλοσοφία σχεδίασης.

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8