Στο Lenovo Imagine 2020 η Lenovo ταξίδεψε τους συμμετέχοντες σε έναν μοναδικό κόσμο τεχνολογικής καινοτομίας. Κατά τη διάρκεια του ψηφιακού event παρουσιάστηκαν δύο από τις πιο επαναστατικές συσκευές που έχει δημιουργήσει ποτέ η Lenovo. Το Lenovo ThinkPad X1 Fold, το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, και το ThinkPad X1 Nano, το ελαφρύτερο ThinkPad που έχει δημιουργηθεί ποτέ, έρχονται πολύ σύντομα για να προσφέρουν μία νέα εμπειρία computing. Οι καινοτόμες συσκευές που είδαμε στο Lenovo Imagine βρέθηκαν στο επίκεντρο της κάλυψης της digital εκδήλωσης από τη Lifo, η οποία μέσα από άρθρο της στη στήλη “The Good Lifo” παρουσιάζει αναλυτικά τα δύο νέα Lenovo ThinkPad που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η τεχνολογία αλλάζει, εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς – όπως και οι ανάγκες μας. Πλέον, ο τρόπος που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε, είναι πολύ διαφορετικός. Γι’ αυτό, η Lenovo μας καλωσορίζει σε μία νέα, διαφορετική εμπειρία χρήσης laptop που έρχεται για να καλύψει όλες μας αυτές τις ανάγκες.

Μέσα από την ψηφιακή παρουσίαση «Lenovo Imagine», γνωρίσαμε όλα όσα έχει να προσφέρουν δύο καινοτομίες της Lenovo, που επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά πως η εταιρεία οδηγεί σταθερά τις νέες τάσεις της αγοράς με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές άψογα σε κάθε τους βήμα.

Αυτή τη φορά, η Lenovo αλλάζει τα δεδομένα παρουσιάζοντας το πιο ελαφρύ ThinkPad στον κόσμο που κατασκευάστηκε έως σήμερα, το ThinkPad X1 Nano, αλλά και το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold. Μέσα από την ξεχωριστή παρουσίαση του κ. Βασίλη Καπενή, Enterprise Account Manager Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο, γνωρίσαμε τις μοναδικές τεχνολογικές καινοτομίες που λάνσαρε η Lenovo τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε εδώ το πλήρες αφιέρωμα της Lifo στις συσκευές του Lenovo Imagine 2020