Από το φετινό Lenovo Imagine δεν έλειψαν οι ανακοινώσεις καινοτόμων προϊόντων. Επαναστατικές συσκευές όπως το αναδιπλούμενο ThinkPad X1 Fold και το πανάλαφρο ThinkPad X1 Nano τράβηξαν τα βλέμματα κοινού και δημοσιογράφων στο ξεχωριστό διαδικτυακό event του 2020. Από τα δύο πολυαναμενόμενα Lenovo laptop εντυπωσιάστηκε και η συντακτική ομάδα του Athinorama Digital, η οποία επισημαίνει πως «ο μεγαλύτερος κατασκευαστής PC στον κόσμο με νέα μοντέλα φορητών H/Y αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας». Στο αφιέρωμα του Athinorama στα laptop που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Lenovo Imagine 2020 διαβάζουμε επίσης:

Σε κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας οι οποίες έχουν ωριμάσει μέσα από εξέλιξη ολόκληρων… δεκαετιών δεν είναι εύκολο να κάνει οποιαδήποτε εταιρεία καινοτομικές κινήσεις, πόσο μάλλον να αναπροσδιορίσει τα μέτρα και τα σταθμά με τα οποία κρίνονται τα προϊόντα αυτά. Όμως η Lenovo δεν είναι οποιαδήποτε εταιρεία: είναι η κατασκευάστρια που, με το DNA και την εμπειρία της IBM, έχει ωθήσει ξανά και ξανά στο παρελθόν τις απαιτήσεις των καταναλωτών υψηλότερα – ειδικά όσον αφορά στα laptop με την θρυλική σειρά των ThinkPad – προσφέροντας προσωπικούς υπολογιστές που ξεχωρίζουν. Ετοιμάζεται, δε, να κάνει ακριβώς το ίδιο ξανά σε λίγο καιρό με δύο νέα μοντέλα ThinkPad που θα κυκλοφορήσουν και στην χώρα μας σύντομα.

Πράγματι, στην πρόσφατη επιτυχημένη ψηφιακή εκδήλωση Lenovo Imagine η εταιρεία αποκάλυψε δύο καινούργιους φορητούς Η/Υ που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε, αλλά και την εμπειρία χρήσης laptop συνολικά. Πρόκειται για το ελαφρύτερο, περισσότερο συμπαγές ThinkPad που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, το ThinkPad Χ1 Nano, αλλά και το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold, για το οποίο μπορείς να μάθεις περισσότερα κάνοντας «κλικ» στο πλήκτρο που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις το πλήρες άρθρο από το Athinorama.

Μάθε πρώτος πότε θα έρθει!